Selecteer een pagina

Klasse

5,0 rating
16 mei 2019

Vriendelijke mensen, precies op tijd de auto geleverd en zo wel binnen als buiten gereinigd! Voor herhaling vatbaar!

Wijnand

Geweldig

5,0 rating
16 mei 2019

Snel, netjes en behulpzaam. Eerste keer valet parking geprobeerd na lang twijfelen. Nooit meer wat anders, hele goede ervaring geweest. Dank

Leo de Graaf

Super

5,0 rating
16 mei 2019

Was ern vriendelijke chauffeur die me goed heeft geholpen met de koffers. Hij was ook keurig op tijd

Sharda Bahadoersing

Top

5,0 rating
16 mei 2019

Toppie!

Arnold

Excellent

5,0 rating
16 mei 2019

Unfortunately our plane was delayed for about 1 hour, but service valet parking where very understanding. Thanks you guys!

Gabe M

Goed!

5,0 rating
16 mei 2019

Het was onze eerste keer en eerlijk gezegd vonden we het best spannend om onze nieuwe auto achter te laten, maar hebben er zeker geen spijt van gekregen! De volgende x weer!

Inge. K

Goede service

5,0 rating
16 mei 2019

Ik heb nu een aantal keer gebruik gemaakt SVP en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Dank.

Jaco van Ginkel

Goed!!

5,0 rating
16 mei 2019

Ik heb mijn auto langer dan 20 dagen geparkeerd en moest hiervoor een offerte opvragen. Kreeg binnen een half uur al een reactie op mijn e-mail! En ik was btw ook zeer blij verrast met de prijs! 😉

Johan B

Professioneel

5,0 rating
16 mei 2019

Goed geholpen door de klantenservice moesten een paar keer wijdingen doorgeven en dit verliep vlekkeloos. Zeer bereidwillig om te helpen. Heel erg bedankt wij komen zeker terug

Martha

Good

4,0 rating
16 mei 2019

Unfortunately our plane was delayed for about 1 hour, but service valet parking where very understanding.

Jermaine walker

Op en top vriendelijk

5,0 rating
16 mei 2019

Kan niet anders zeggen dat ik aangenaam verrast was door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van dit bedrijf. Alles is geheel naar wens verlopen. Dit word onze vaste valet service.

Chantal

Top

5,0 rating
16 mei 2019

Alles was goed geregeld

Mike

Spannend om je auto af te geven!

5,0 rating
16 mei 2019

Het was voor ons de eerste keer, we moesten wel want er reed geen tijd op het tijdstip dat we moesten boarden.
Het was perfect geregeld, bij de vertrekhal hebben we de auto overgedragen, even een km stand check en een rondje om de auto. We gaven de auto vol vertrouwen mee aan de medewerker, en hebben ons de hele vakantie geen zorgen gemaakt, bleek terecht, want geheel volgens afspraak stond bij thuiskomst de auto weer netjes klaar op de afgesproken plek. Top service!! Dit gaan we de volgende keer absoluut weer op deze manier doen, ook als er wél een trein rijdt 🙂

Bodyl Oosterholt

Goede Service

4,0 rating
7 april 2019

Bij ophalen heb ik 10 minuten moeten wachten op chauffeur, maar werd netjes gezegd.

M. Somers

Goed geregeld we hebben al meer bij hun geboekt

5,0 rating
31 december 2018

Net terug uit Egypte s’morgens om 1,30uur gebeld dat we onze koffers hadden, naar buiten met de koffers en niet hoeven wachten onze auto was er.
Klasse

M Seijkens

Keurig netjes en stipt

5,0 rating
13 november 2018

Tijdens onze laatste twee reizen gebruik gemaakt van jullie service. Altijd netjes op tijd en begrip bij evt vertragingen.

M. Stierman

Goed

5,0 rating
12 oktober 2018

We komen net terug van een stedentrip naar Dublin. Onze auto bij jullie laten parkeren. Perfecte service! Volgende keer parkeren we weer bij jullie!

Jolanda

Great

5,0 rating
7 september 2018

Very professional guys, i had a fight delay so i didnt make it on time, i called to say that and the where so untherstanding! Great service guys see you next time!! Best regards Cindy

Cindy

Goed

5,0 rating
21 juli 2018

Super service ontvangen, nadat ik zware vertraging had opgelopen bij de douane kwam ik een half uur te laat bij mijn auto aan, de vriendelijk jongen zei dat het kon gebeuren en niet erg was hij heeft netjes geholpen met in laden van de bagage! Bedankt en volgende keer maak ik zeker weer gebruik van jullie service! Met vriendelijke groet Jan blok

Jan Blok

Good

5,0 rating
1 juli 2018

Unfortunately our plane was delayed for about 1 hour, but service valet parking where very understanding.

Jermaine walker

Keurig

5,0 rating
28 mei 2018

Was een vriendelijke chauffeur die me goed heeft geholpen met de koffers. Hij was ook keurig op tijd

Claudia

Klasse

4,0 rating
5 februari 2018

Vriendelijke mensen, precies op tijd de auto geleverd en zo wel binnen als buiten gereinigd! Voor herhaling vatbaar!

Wijnand